27. heti gyorsítótár

2017. június 12. 16:43 - DerecskeiZo

Mi megy műsoron, ami érdekelhet, ami szerintünk kiemelkedhet a többi közül, és rövid beszámolóval snittre vágunk, aztán meglátjuk, mi lesz vele. A tartalom egész héten frissülni fog. 

snittre.png

Szénné égek idefent (HBO, HBO Go)

A lead szerint a sorozat a hetvenes évek Los Angelese a stand-up comedy aranykora. Goldie klubja a város egyik legfelkapottabb szórakozóhelye a Sunset Sripen. A feltörekvő komikusok esténként alig várják, hogy nyomják a showdert, remélve, hogy felfigyelnek rájuk. Nade ami még ennél is érdekesebb, hogy maga a bugikirály, Jim Carrey a producer és Melissa Leo játssza a főszerepet. Idehaza rétegsorozatnak fog számítani, de lessük meg, mit lehet veszíteni. Talán kap kacsapontot.

Update: Hát végül nem bírtuk ki, és gyorsan megnéztük az első részt. Olvassátok el  véleményünket.

 

Orange is the new black, season 5. (Netflix)

A Netflix díjnyertes, saját gyártású dráma-komédia sorozata egy női szövetségi börtönben játszódik. Láttunk már ilyet, de ez valahogy mégis más. Még csak az első évad pár részét sikerült megnézni, de már most látszik, hogy itt élesben mennek az érzelmek és a kontraszt megteremtésére. Egy babaarcú és mondhatni csinos szőke lány bekerül a rácsok közé, hátrahagyva józan és tökéletes életét, hogy leszámoljon sötét múltjával. Drogpénz leszbikus hajlamok, nade van itt kérem minden, ami elképzelhető. Az első évad már magyar felirattal is elérhető. A későbbiekben mindenféleképpen kap majd kacsapontot.

 

 American Gods (Amazon Prime Video, season1)

Ez az a sorozat, ami már csak pillantásra is bejövős. Elég csak a színészekre ránézni, például Ricky Whittle-ra, akinek annyira üres mégis a karaktert tekintve sokatmondó a kinézete, hogy bármit el tudok képzelni. Hogy zokogva borul felesége sírjára, aztán kezében egy megkopott ásóval elindul bosszút állni, de valahogy mégis az ösztöneire gondol. Pedig nem erről szól a sorozat. Vagy a másik, a Ray Donovan által megismert Ian McShane, aki mintha a zuglói keresztapa lenne, arca már annyira ráncos és barázdált, hogy egy-egy jól eltalált mimikával akár Istent is el tudná játszani. Lassan közelítek a megoldáshoz, a sorozat valódi mondandójához. Azt hiszem, ennyi bőven elég lesz így elsőre.

 

Planet of the apps (Apple Music

Jó elképzelésnek tűnik, hogy Megasztár vagyis American Idol mintájára egy tehetségkutatót szerveznek, fejlesztők, appkészítők számára. És ezt az Apple dedikált stream oldala sugározza, az Apple Music. Az még külön jó pont, hogy a olyanok ülnek a zsűriben, mint Jessica Alba vagy Gwyneth Paltrow, ugyanis ők fognak dönteni arról, hogy kik jutnak döntőbe, és ami ilyenkor lenni szokott. Várjuk a végső győztest.

 

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: gyorsító

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr3012587959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása