Ezeket még biztos láthatod a HBO GO-n és a Netflixen akár magyar nyelven is

2019. április 05. 09:31 - DerecskeiZo

Új és záró évadok streamingen.

sabrina_hidark.jpg

Újabb évados berendelésekkel a Netflix is megújította azokat a sorozatcímeket, amiket még biztosan láthatunk a szolgáltatónál. Az egyre feltörekvő streaming hálózat szinte hetente termeli a minőségi saját gyártású sorozatokat és filmeket. A széleskörű lokalizációnak köszönhetően pedig egyre többet érhetünk el magyar nyelven is. Vannak  utolsó évados szériák és akadnak olyanok is, amikre már régóta várunk, és van még bennük kellő lendület és tartalom a folytatásra.

Ha már hazai streaming, kezdjük máris a HBO-val. Elbúcsúzunk Westerostól, hiszen már nyakunkon a Trónok harca befejező évadának premierje (április 15), viszont debütál a Csernobil minisorozat (május 6.), és méltó lezárást kaphat egy sikersorozat, jön a Deadwood film (május 31.). Új és sikergyanús címnek számít a fiatal nézőket célzó Eufória (bemutató nyáron), kíváncsian várjuk, hogy mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Eufória:

Deadwood film:

A héten érkezett Az alelnök szatirikus szitkom záró 7. évada, valamint a Barry vígjátéksorozat második felvonása, és a szakma egyik kedvence, a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies S2) nyáron folytatódik, további sztárok (Meryl Streep) szereplésével. Ősszel érkezik a Watchmen első évada és a HBO illetve a BBC közös gyermeke, Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) fantasy-trilógia adaptációs sorozata.

a Netflix éppen ma frissíti a népszerű young adult kontentjének, a Chilling Adventure of Sabrinanak következő évadát (április 5., és a teljes évad magyar felirattal), a tiniboszi erősen indított nálunk is, és a magyar nyelvnek köszönhetően sokan fognak ismét nekiülni.

Továbbiakban a Stranger Things és az Orange a New Black a két legnagyobb cím a listán. Stranger Things S3 premierje 2019. július 4-én lesz, a show pedig a 4. szezonban is visszatér a képernyőre és ha minden igaz, szó van az ötödik szezonról is. Az Orange is the New Black-ről csak annyit tudunk, hogy a hetedik lesz az utolsó, és valamikor ősszel érkezik. 

Ezek a sorozatok térnek vissza legalább még egy szezonra a Netflixre:

The Order

After Life

Orange is the New Black

Stranger Things: Július 4.

The Crown

Ozark

BoJack Horseman

Dear White People

Grace & Frankie

Altered Carbon

The Ranch

The Umbrella Academy

The Haunting of Hill House (The Haunting of Bly Manor)

Sex Education The End of the F***ing World

Kingdom

Fuller House

F is for Family

Big Mouth

The Last Kingdom

Narcos: Mexico

Marcella

Peaky Blinders

Insatiable

GLOW

Anne with an E

13 Reasons Why

3%

The Rain

Lost in Space

La Casa de Papel

Elite

Jessica Jones

Alexa and Katie

Black Mirror

Mindhunter

Atypical

Dark

Castlevania

Master of None

Aggretsuko

Carmen Sandiego

Greenhouse Academy

Lucifer

Designated Survivor

További tartalmakért megtaláltok minket a Facebookon, és az Instagramon is. Közösségi csoportunkban pedig moderált formában kibeszéljük mindent amit láttunk és látni fogunk.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr5214740695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kánikula 2019.04.05. 16:55:46

The End of the F***ing World .. na ezt nem kellene folytatni, pont úgy volt jó ahogyan vége lett.

mindhunter-t várom már nagyon.

Amúgy ki tud ennyi sorozatot nézni? :)

2019.04.05. 17:49:13

Ha nem lenne Amerika, ez a sok ember kénytelen lenne egymással találkozni, sportolni, meg eljárogatni kirándulni, könyveket olvasni, meg hasonló baromságokat lenne kénytelen csinálni. :)

DerecskeiZo 2019.04.05. 18:11:19

@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: ...talán jobb mint Győzikét vagy Tényeket nézni, nem? :)

DerecskeiZo 2019.04.05. 18:19:48

@Kánikula: Csak a Netflixnek 140 millió előfizetője van, ez a sok tartalom azért eloszlik, rendesen..

user friendly 2019.04.06. 10:53:44

@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: szegény emberiség! amerika ott áll mögötte egy slukkerrel (csak semmi cicó!) és sorozatnézésre kényszeríti :)
süti beállítások módosítása