Six Underground - Hatan az alvilágból kritika

2019. december 15. 15:09 - DerecskeiZo

sixunder3.jpg

Már nézhető a Netflixen, Michael Bay új akcióorgiája Ryan Reynolds-al a főszerepben, ami egyben az eddigi legdrágább filmje a streaming szolgáltatónak, és ez meg is látszik rajta rendesen.

Az egész film kis túlzással egy 2 órás erődemonstráció, ha úgy tetszik egy tech-demo arról, hogy miért is szeretjük vagy utáljuk a rendező urat. Itt ugyanis nagyon elgurult a gyógyszere Bay-nek, szinte megállás nélkül robbantanak, lőnek, törnek össze autók és még sorolhatnám. Rendezőnk eddigi filmjeihez képest itt a legtöbb a humor is, ami szerintem jót tett a mozinak, ugyanis meglepően ütősek, noha néhol túltoltak a poénkodások.

A rated R kategória szintén nagyon kellett, mivel számomra rendesen megdobta a film élvezhetőségi faktorát, hogy nem spóroltak a vérrel és a testrészekkel. Persze ez annak lesz örömteli, aki szereti ha egy akciófilm nem szégyenlősködik. Akciófilm kedvelőként nem tudok a 6 Undergroundra haragudni, mégha tele is van csomó baromsággal és egyszerű sztorival, de a beteg poénok, valamint az első 20 perc elképesztő nyitánya, vagy a fináléban lévő "mágneses" szcéna miatt egyszerűen nincs szívem lehúzni. Számomra pontosan azt az őrült adrenalinbombát szállította, amit vártam.

7/10

Kiss Máté

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr1815353424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.11.18. 08:06:06

james bond, illetve még inkább ethan hunt paródiája, de amolyan intelligens verzió, nem ilyen horrorra akadva szinten. Hiába a sablon történet, sikerült érdekessé tenni a csapatösszevonást is, meg az akciókat is.#filmcsirip
Reynolds erre született egyszerűen. Úgy akciózni, hogy van benne humor, de nem alpári, úgy mutatni a lehetetlen dolgokat, hogy nem lesz ciki, mint a fast furius filmek, vagy cruise mission-jai.
süti beállítások módosítása