Rólunk

2018. december 31. 15:28 - DerecskeiZo

Blogunk a modern tartalomfogyasztás és a hagyományos tévézés és moziba járás egyfajta könnyed online ötvözete. Minőségi kritikákat és részletekre kiterjedő ajánlókat írunk azokról a kontentekről, amiket valóban érdemes megnézned. Bevezetünk a mára már általánossá váló streaming (VoD) világába, és rendszeres toplistákkal valamint várható megjelenésekkel mutatunk neked lámpást ebben a hatalmasra duzzadó online univerzumban, hogy mindig megtaláld azokat a címet, ami igazán tetszenek, és legjobban illenek a stílusodhoz, hangulatodhoz.

Ismerd meg a világunkat:

Közösségi oldalunkon hírekkel és érdekességekkel is szolgálunk  a sorozatok és filmek világából. Streaming box a hét legfrissebb online tartalmaival, valamint események, ajánlók, boxoffice, premierdátumok. És ez még nem minden....

Facebook csoportunkban moderált és kulturált felületen beszélgethetsz másokkal azokról a filmes témákról, amikről írunk, vagy pont, hogy nem írtunk, pedig téged érdekelne. Sorozatokról, a kávékról, és a hozzájuk fűződő filmes szokásokról folytatunk témavezetést. Nálunk ez épp úgy szerves része a ennek a világképnek, mint manapság a mobil történő film vagy sorozatnézés vagy a kávé mellé a popcorn. Szavazásokkal és játékokkal várunk téged is a csoportunkban.

Youtube csatornánkon rendszeresen frissülő videós összeállítással tájékozódhatsz a legjobb sorozatokról, mikor és melyik platformon tudod megnézni ezeket, mikor jönnek az új évadok, melyik filmre érdemes elmenni a moziba, szinte mindent megmozgatunk, ami ebben a témában mozgatható.

Instagram oldalunkon is állandóan frissek vagyunk. Kövesd a Műsoront, ahol egyedi képi világunk elkalauzol bárhová, ahol a legjobb tartalmakkal találkozhatsz. Mindig lesz estére kedvedre való mobilra, tévére vagy egy esti romantikus mozis kikapcsolódáshoz.

Nézz szét nálunk!

Főszerkesztő: Derecskei Zoltán

Szerzőink: Molnár Jakab és rendszeres vendégszerzőink. 

 

 

 

komment
Címkék: Rólunk

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr314525460
süti beállítások módosítása