4+1 indokunk arra, miért érdemes Műsoron maradni

2018. december 30. 11:13 - DerecskeiZo

Szerettünk volna amolyan rövid mégis egyedi visszatekintő videót készíteni 2018-ról, hiszen bőven volt mit látni filmes és sorozatos vonalon egyaránt. Oldalunkon az idén születtek mélyre ható kritikák és rövid értékelések is, most pedig következzen ezeknek pár perces mozgóképes kivonata, benne a leginkább felkapott idei termések, ám vonatkozólag egy résnyire érintjük a jövőt is. Utóbbiban azért vannak bennünk keserű salátalé-szerű következtetések...

cover.png

Az újdonság ebben a műfajban elég ritkának számít, hiszen egész évben igyekeztünk állandó műsorképet állítani a streaming illetve filmes tartalmakról, hogy követve minket mindig képbe lehessetek. Ezt a szokásunkat szerettük volna egy igazán friss és könnyed videós anyaggal megtoldani, és tulajdonképpen felvázolni a jövőnket is, mire számíthattok Műsoron, 2019-ben.

A jövőben még több kritikával, véleménnyel és bemutatóval fogunk jelentkezni és szeretnénk a tartalomfogyasztási szokásokra is koncentrálni. Az az elsődleges célunk, hogy mindez ne lépje át a sablonos és közhelyes értékeléseket, hanem a lényeget és az értékelési szempontokat helyezzük az origóra, amelyben mindenki megtalálhatja kedvenc műfaj szerinti kontentjeit. Ugyanakkor online zsibvásárrá sem kívánunk alakulni, hogy csak mennyiség legyen, a tartalom kevésbé számít. Mi pont fordítva gondoljuk: Első a tartalom, másodlagos a mennyiség, és ebből eredően maradnak ki olyan címek, amik kevésbé illenek a Műsoron profiljába. Bízunk benne, hogy miként tettétek ezt 2018-ban, jövőre is olvastok, figyeltek, illetve Youtube csatornánkon már néztek is minket, hiszen 2019 minden tekintetben egy igen izgalmas évnek ígérkezik.

Év elején tovább pezseg a streamhenger:

A kissé komor de népszerű ifjúsági könyvsorozatot feldolgozó Lemony Snicket: A balszerencse áradását három évad után eléri a végzet, kaszálták a sorozatot. De az utolsó évadra a készítők valószínűleg mindent beleadtak. A három testvér, Violet, Klaus és Sunny hatalmas vagyont örököltek szüleiktől. Azonban a gyámjuknak kijelölt gonosz nagybátyjuk, Olaf gróf (Neil Patrick Harris) ebből szeretné kihagyni a gyerekeket, hogy csak neki maradjon az egész. a cél érdekében pedig bármire képes. 

Évadpremier: január 1.

 

A Brooklyn Nine-Nine 6. évadja a FOX-ról átköltözött az NBC-re, ami plusz tartalami és szórakozatási komponenst juttathat az egész vérkeringésébe, amivel azt hiszem jól fogunk járni. És idehaza a Netflixen is megnézhetőek a régi évadok, szóval aki még volt oly bátor és nem tette eddig, érdemes a könnyed hangvételű sitcomnak akár most is belekezdeni.

Évadpremier: január 10.

 

A HBO kultsorozata a True Detective négy évi kihagyás után a harmadik évaddal tér vissza a szolgáltató streaming platformjára a HBO GO-ra, aztán a lineáris csatornára is érkezik. Wayne Hays nyugdíjas nyomozót 35 éve nem hagy nyugodni egy megoldatlan esete: 1980-ban az Arkansas állambeli West Fingerből nyomtalanul eltűnt egy 12 éves fiú és 10 éves húga, ennek ügyszálai fognak párosulni a szériától megszokható kissé nyomott de kétségtelenül egyedi hangulatvilággal, erősen váró folytatás.

Évadpremier: január 13.

 

A Showtime ígéretes debütánsa a Black Monday az 1987. október 19-én összeomlott New York-i tőzsde körüli pénzügyi misztikumot meséli majd el. A mai napig nem tisztázott, hogy mi vagy ki okozta a Fekete Hétfőt, ahogy az sem, kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öregfiúk által uralt Wall Streetet. A sorozatot a HBO-n lehet majd követni.

Évadpremier: január 20.

 

És a plusz: következzen a mi kis év végi visszanézős továbbá jövőn merengő videós összeállításunk, amivel mindenkinek nagyon sok Boldog új évet kívánunk, és maradunk továbbra is műsoron, köszönjük nektek, hogy egyre többen követtek minket. B.ú.é.k!

Megtaláltok minket a Facebookon, és az Instagramon is. Közösségi csoportunkban pedig moderált formában kibeszéljük mindent amit láttunk és látni fogunk.

 

Derecskei Zoltán

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr9614522824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása