Heti új megjelenések a magyar Netflixen

2019. április 29. 18:08 - DerecskeiZo

A héten ezek érkezhetnek  magyar nyelven a Netflixen (április 30.- május 4-ig.)

diedtome.jpg

Megszokhattuk már, hogy mióta felpörögtek a magyar tartalmak a globális streaming szolgáltató műsortárába, az új címek többsége már magyar nyelven érkezik. Ez főként felirattal értendő, és már ez is óriási jelentőségű, azonban mióta múlt héten elkezdték a Stranger Things kultikus Netflixes sorozat szinkronizálását (jelenleg az első három résznél tartanak), akármi érkezhet szinkronosan is.

De ne szaladjunk ennyire előre. Íme a heti lista, hogy milyen kontentekre, tehát mely filmekre vagy sorozatokra számíthatunk magyar lokalizációval. Érkezik a kínai csodafegyver a The Wandering Earth, amitől azt várják, hogy globális szinten is exportálhatóvá válik a sci-fi műfaja az ázsiai országban. Ha valamit nagyon szeretnek a Netflix felhasználók, az a fekete humor, azaz a sötét dramedy. Ebből is kapunk egy új sorozatot ,a Dead to Me személyében, Christina Applegate és Linda Cardellini főszereplésével. Stand-up comedy, dokumentumfilm, és animáció szerepel a heti felhozatalban. A Netflix applikációjában az alábbi trailerek magyar felirattal is megtekinthetőek.

A teljes lista:

április 30.

The Wandering Earth (Sci-fi)

Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward (Stand-up)

május 1.

Knock Down The House (Dokumentumfilm)

május 3.

Undercover S01

Tuca & Bertie S01

Dead to Me S01

The Last Summer (Romantikus vígjáték)

Flinch S01

All in My Family (Dokumentumfilm)

Crime Diaries: Night Out S01

 

A héten érkező további filmekről még nincsenek információk, azonban számíthatunk arra, néhány érdekes és izgalmas cím megkapja a hozzá rendelt szinkront vagy feliratot.

Megtaláltok minket a Facebookon, és az Instagramon is. Közösségi csoportunkban pedig moderált formában kibeszéljük mindent amit láttunk és látni fogunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr5614793924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása