Csillogás és gyilkosság: A Versace merénylet

2018. január 20. 08:27 - DerecskeiZo

versace1.jpg

Az O.J. Simpson-ügy óta tudjuk, hogy van értelme megtörtént bűneseteket nagy költségvetésű sorozat formájában feldolgozni. Az American Crime Story antológia sorozat második évada Versace döbbenetes, és a nagyközönség előtt máig tisztázatlan gyilkosságát dolgozza fel, a maga sajátos, a sorozatgyártásban ritkán alkalmazott stílusában. Sokáig homállyos volt, hogy mivel is folytatják a szériát. Végül a divattervező meggyilkolására esett  Ryan Murphy ügyvezető producer választása. 

versace3.jpg

A szereposztás a második évadra is erősnek bizonyult: Edgar Ramírez (Gianni Versace), Penélope Cruz (Donatella Versace), Ricky Martin (Antonio D’Amico) és Darren Criss (Andrew Cunanan).

versace6.jpg

versace7.jpg

Bízunk benne, hogy az első után, amit a Viasat 3 vetített, a második évad is látható lesz hazánkban is. A bemutató január 17-én volt az FX amerikai csatornán.

Fotók: FX

Trailer:

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr6913589421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása