Picasso is sárgába öltözik

2017. június 23. 14:05 - DerecskeiZo

Pablo Picasso lesz a NatGeo új Géniusza

Szinte borítékolható volt, hogy a Géniusz sikere után valaki újra sárgába fog öltözni. A sok találgatásnak immár vége, mert bizonyossá vált, a NatGeo folytatja a nagysikerű Géniusz sorozatot. A második évad pedig nem más, mint korszakát kulturálisan messze beragyogó Pablo Picasso életét fogja feldolgozni, valamikor 2018-ban. A National Geographic bejelentette, hogy folytatja nagysikerű antológiasorozatát, a Géniuszt, melynek második évada a 20. század egyik legismertebb és legjelentősebb művészét, Pablo Picassót helyezi a történések középpontjába.

picasso_gettyimages.jpg

Pablo Picasso a tökéletes téma.

A második évad is a FOX 21 Television Studios és az Imagine Entertainment együttműködésében készül, fő alkotói a világhírű Ron Howard és Brian Grazer lesznek. A Géniusz első évada Albert Einstein életét és munkásságát mutatta be, az Oscar-díjas Geoffrey Rush-sal és Emily Watsonnal a főszerepben. A NatGeo első forgatókönyv alapján készült életrajzi sorozata nagyszerű kritikákat kapott, tőlünk is fog értékelést és kacsákat kapni. Világszerte több mint 45 millió nézőt ültetett a képernyők elé, és hazánkban is rendkívül népszerű volt. Ahogy Albert Einstein, úgy Pablo Picasso is újszerű és egyedülálló módon értelmezte a világot. Folyamatosan megújuló művészete és hihetetlen kreativitása által páratlan életművet hozott létre, nyolcvanévnyi munkássága alatt mintegy 50.000 alkotást készített. Szenvedélyes természete, sajátos világlátása, művészi elvontsága kusza magánélettel és szokatlan emberi kapcsolatokkal párosult. Izgalmas élete az Oscar-díjas alkotókat is megihlette: „Pablo Picasso figyelemre méltó élettörténete és a világra gyakorolt művészi hatása tökéletes témát kínál a Géniusz második évadához” – nyilatkozta Ron Howard, aki örömmel folytatja a sikeres együttműködést a NatGeóval.

picasso2.jpg

Örömünkre szolgál, hogy együtt fedezhetjük fel zsenialitását

A producerpáros, Howard és Grazer immár a harmadik szériát készíti a csatornának, a Géniusz első évada mellett ugyanis az ő nevükhöz fűződik a tavalyi év nagy sikere, a Mars - Utunk a vörös bolygóra című sorozat is. „Az elmúlt hetek sikerei, nagyszerű kritikái és visszajelzései után - melyeket a Géniusz első évadára vonatkozóan kaptunk -, nagy örömmel és lelkesedéssel veszünk részt a széria folytatásában. Pablo Picasso munkássága meghatározta a modern művészetet, és új normákat fektetett le. Örömünkre szolgál, hogy együtt fedezhetjük fel zsenialitását és életének történetét a sorozat mögött álló hihetetlenül tehetséges csapattal” – mondta Courteney Monroe, a National Geographic Global Networks vezérigazgatója. A Géniusz második évadának forgatásai várhatóan az idei év végén kezdődnek, és az új évad 2018-ban debütál majd a National Geographic műsorán, 45 nyelven, a világ 171 országában.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr6312616137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása