Új sorozatok a HBO GO műsorán - Heti megjelenések

2019. február 26. 17:23 - DerecskeiZo

Ezen a héten sem maradunk új sorozatok nélkül a HBO GO online műsortárában. Magyar tartalmak terén eddig sem lehet okunk panaszra, hiszen a streaming szolgáltató adatai alapján január 31-ig összesen 323 sorozatból válogathattunk (257db felnőtt sorozat, 66 KIDS cím), és februárban ez tovább bővült. Ezért a Műsoron Blog hétről hétre összesíti, hogy milyen újdonságok érkeznek a szolgáltató online platformjára. További streaming hírekért keresd Facebook oldalunkat.

8tage1.jpg

Teljes évadok egyben:

Március 1., Nyolc nap (8 Tage) – 8 részes német dráma minisorozat

Már csak nyolc nap, és a hatalmas meteor telibe találja a Földet. A becsapódás várható központja Európa. A sorozat olyan világot tár elénk, amiben minden értékét veszti. Kiderül, kinek mi az igazán fontos az utolsó napjaiban és óráiban.

Március 1., Fargo (Fargo) 3. évad, 10 részes drámasorozat

A Stussy testvérek közül Emmit sikert sikerre halmozott, gazdag vállalkozó lett, tökéletes családdal. Az öccse, Ray viszont nem sokra vitte, amiért a bátyját okolja. Az Emmit árnyékában élő Ray elhatározza, hogy megszerzi, ami neki jár. Főszerepben Ewan McGregor

Március 3., A Móló (The Pier) 8 részes  romantikus-thriller spanyol minisorozat

Az építész Alexandrát felhívja a helyi rendőr, hogy azonosítsa a férje, Oscar holttestét Valencia közelében, az Albufera tónál. A helyzet még rosszabbra fordul, amikor kiderül, hogy Oscar kettős életet élt, viszonya volt egy másik nővel.

Heti frissítéssel:

Március 3., Jobb Idők (Better Things) 3. évad, 8 részes vígjáték- dráma minisorozat

Sam, az egyedülálló anya és színésznő három lányával az oldalán próbál boldogulni Los Angelesben. A hétköznapokban a munkája, a lányai nevelése és az anyjával való találkozások mellett megpróbálja a saját életét is élni – kevés sikerrel.

További frissítésekért és hírekért keressetek minket közösségi oldalainkon: Megtaláltok a Facebookon, és az Instagramon is. Közösségi csoportunkban pedig moderált formában kibeszéljük mindent amit láttunk és látni fogunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr4614655819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása