Minden égtájon ellenség - Trónok harca first trailer kibeszélő

2017. május 25. 22:19 - DerecskeiZo

Bevallom, a Trónok harca számomra mindig több volt egy korszakos trendhez alkalmazkodott misztikumnál. Ugyan barbárként tud viselkedni a hétköznap feszes szárú öltönybe bújtatott barbáraival, ám az érzelmi kitérések annyira kifinomultak, hogy milliós tömegre tehető azon Szulejmánon edzett rajongók száma, akik társadalmi, illetve önismereti korlátokra fittyet hányva, zsebkendőt morzsolnak Cercei és Jaime -Lannister vérfertőzésre hajazó szerelmi viszonyára. NaDe mit fogunk kezdeni az új évaddal, különösen, hogy befutott az első előzetes szűk két hónappal a bemutató előtt?

Minden égtájon ellenség? -kérdezhetné Cercei,vagy akár Ábel is, meg persze az egész Trónok harca társadalom. Valóban olyan ez, mintha a néző Cersei ölében ülne, és a sorozatban megismert karakterek és nagy házak életben maradt kulcsfigurái egy végső diadalra készülnének ellenünk, így a helyzet igazán költőire és impozánsra sikerült. Aztán kapuk nyílnak meg előttünk, régi ismerősök zarándokolásába pillantatunk be, miközben egy hatalmas sárkány kúszik be a képernyőbe, és egy pillanatra Daenerys már a vastrónon ül, persze ennek valóság vagy álomszerű mivoltára csak tippelni tudunk.

Az HBO nem lacafacázik, szó szerint pofánkra rúgja az ajtót a GAME OF THRONES 7.évadának előzetesével, ez kétségtelen. A cél nyilvánvaló, sokan jelentkeztek és még mindig nagy a sorban állás a VASTRÓN című játékra. 

Na: Ami ezek után várható, az borítékolható nyissz nasz, karóbahúzás, sátáni kacajok,vérszomjas üvöltéses támadások,szóval minden ami ahhoz kell,hogy ismét elkápráztasson minket George R.R.Martin csodás világa..

De: Nekem személy szerint hiányzik a télre való határozottabb utalás, amit csupán közelgő viharként emlegetnek. Nekem ez lehet a házak ütközete, vagy a frankestein- féle Cercei bodyguard esztelen mészárlása is, de rendben, nem leszek ennyire érthetetlen. Akkor is hiányérzetem van és kész, ezen a rejtélyesen kinyúló rothadó kéz sem tud érdemben változtatni.

Az új évad kezdetéig mazsolázzátok az adatlapot. Akinek fogalma sincs miről beszélünk, tekintse meg az első részeket a HBO jóvoltából.

.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr9012537907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása