Van képünk hozzá: The Terror (AMC)

2018. február 01. 13:34 - DerecskeiZo

terror.jpg

Van pár jó képünk a Budapesten forgatott AMC horrorsorozatához. A The Terror című 10 részes első évad egy 2007-ben kiadott regény sorozatbéli adaptációja, és ha minden igaz, március 29-én dupla résszel fog elstartolni. Arról még nincsenek információink, hogy felirattal vagy rögtön szinkronnal láthatják-e a magyar nézők, de képek alapján megülheti a helyét a horrorsorozatok világában, a látvány alapján mindenképpen. Olyan színészek vállaltak szerepeket, mint Ciarán Hinds vagy Jared Harris, a produceri teendőkbe pedig maga Ridley Scott segített, tehát van miben reménykedni. De várjuk meg a pilotot.

Addig is a sztori, amit eddig tudni lehet róla: A Királyi Haditengerészet flottája az északnyugati átjáró felfedezésére indul. Csakhogy utóbb az expedíció rémálommá válik, a legénység átfagy, a készletek pedig kifogynak, és ebben a zord helyzetben már nem csak az elemekkel, de egymással is megküzdenek az életben maradásért.

terror1.jpg

terror2.jpg

terror3.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr3313623740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása