Ajánló: A mi kis falunk 2. évad

2018. január 24. 07:19 - DerecskeiZo

falunk1.jpg

A mi kis falunk tavaly óriási siker volt. Hazai mércével valódi blocbuster, ami nem meglepő módon csillagászi nézettséget hozott az RTL Klubnak. Ezért is volt egyértelmű, hogy az első számok publikálását követően a csatorna székházában rögvest berendelik a másodikat, talán a harmadikat is, bár utóbbiról nincsen információnk(azért én láthatatlanban is megelőlegezném). Mert ez így működik, így törvényszerű. Ha valami bevált, és hozza a tőle elvárhatót, azt vétek lenne elkaszálni. És a sorozat még alapszintű történetvezetéssel valamint közepes humorfaktorával is kőkeményen szállította a nézettséget a csatornának.

Pedig lássuk be, a sitcom mint műfaj hazai gyártásban nem annyira népszerű próbálkozás. Én nem rajongok érte különösen, mert valahogy nem képes öt percnél tovább szórakoztatni. A műsortervet viszont a kevésbé kritikus tömegre, és nem személyemre szabják (még jó, hogy), hiszen így születhetett meg A mi kis falunk brandje, melynek második évadát bő egy hét múlva szombaton este fogja az RTL Klub bemutatni. És azt is nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy számokban hozni fogja, vagy túl is szárnyalja az első nézettségi adatait. 

Aki esetleg lemaradt volna az első évadról, az a csatorna visszanézős oldalán még bepótolhatja. Aztán február 3-án jöhet a második felvonás. Addig néhány kép a második évad forgatásáról valamint a legfrissebb trailer.

falunk3.jpg

falunk5.jpg

pasik.jpg

falunk6.jpg

falunk2.jpg

 

Derecskei Zoltán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://musoron.blog.hu/api/trackback/id/tr1113598131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása